PETRONAS logo with text PETRONAS logo with text

Global

PETRONAS

Berhubung Dengan Kami

Dapatkan maklumat terkini mengenai aktiviti syarikat dengan melanggan kemas kini e-mel
kami.

Langgan kemas kini dan pemberitahuan oleh PETRONAS untuk mengetahui lebih lanjut aktiviti kami. E-mel berkaitan dengan pelbagai kategori akan dihantar kepada anda mengikut pilihan anda. Sila pilih topik yang anda inginkan daripada senarai yang berikut:

Kenyataan Privasi

Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) dan kumpulan syarikatnya, termasuk anak syarikat dan syarikat-syarikat terkawalnya, komited untuk melindungi dan menghormati privasi anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila baca Kenyataan Privasi kami.

Pengesahan Langganan

Setelah anda mendaftar, anda akan menerima e-mel pengesahan daripada kami dengan pautan untuk mengaktifkan langganan anda.

Batalkan Langganan

Anda boleh membatalkan atau mengubah langganan pada bila-bila masa. Hanya klik pada pautan berkenaan yang disediakan dalam e-mel yang kami hantar untuk mengemas kini pilihan anda.


Ketahui Lebih Lanjut Tentang PETRONAS

 

 • Pelesenan dan Perolehan di Malaysia

  Maklumat mengenai pelesenan dan pendaftaran untuk vendor yang berpangkalan di Malaysia.

  Baca Lebih Lanjut

 • Tadbir Urus dan Etika

  Nilai Bersama Kesetiaan, Integriti, Profesionalisme, dan Kebersamaan merupakan asas kepada cara kami menjalankan perniagaan.

  Baca Lebih Lanjut

 • Peluang Kerjaya

  Ayuh maju bersama-sama, dengan alatan dan rangka minda yang tepat. Apabila diperkasakan, segala-galanya boleh direalisasikan.

  Baca Lebih Lanjut

Left footer graphic with PETRONAS Dots Right footer graphic with PETRONAS Dots